Gentofte Concert Bands faste Konferencier


Mogens Wenzel Andreasen

Mogens Wenzel Andreasen har været Gentofte Concert Band trofaste og veloplagte konferencier og fortæller gennem mere end 15 år. Han har med sine spændende fortællinger om komponister og værker bundet de største koncerter musikalsk sammen til glæde og fornøjelse for vort publikum.

Mogens Wenzel Andreasen er cand pæd. i musik og har skrevet en række bøger om musikalske emner: "Mozart", "Grieg og Danmark", "Politikens Introduktion til Klassisk Musik", "Politikens Operafører", 3 . udg. (2000) og libretto til Ilja Berghs kammeropera "Manden som ikke ville være død" (opf. 2001). Han har desuden skrevet nogle romaner, senest den historiske roman "Hildegard" om den tyske middelaldernonne og komponist Hildegard von Bingen (2000) og en række ungdomsromaner. Har endvidere oversat en lang række bøger fra engelsk, tysk og svensk og er en meget benyttet foredragsholder. Mogens Wenzel Andreasen huskes af mange fra den nordiske musikkonkurrence i TV, "Kontrapunkt".

Formand º Kirsten Plambech º Bøssemagergade 20 B º 3150 Hellebæk º  tlf. 2524 6202 º MobilePay 119029 º formand@gentoftemusik.dk